Wist je dat je je woonervaring kunt verbeteren met eenvoudige gadgets? In deze blog delen we enkele slimme en betaalbare gadgets die je huis kunnen upgraden en je dagelijkse leven gemakkelijker en leuker kunnen maken. Lees je mee?

Slimme Verlichting

Slimme verlichtingssystemen zoals Philips Hue of IKEA TRÅDFRI zijn geweldige toevoegingen aan je huis. Met deze systemen kun je de kleur en helderheid van je verlichting aanpassen via een smartphone-app. Stel sfeervolle verlichting in voor een romantisch diner, creëer een ontspannen sfeer voor filmavonden of gebruik helder wit licht om productiever te zijn tijdens het werken. Je kunt ze zelfs met je stem bedienen als je een slimme luidspreker hebt.

Slimme Thermostaat

Een slimme thermostaat zoals de Nest Learning Thermostat kan je helpen om energie te besparen en je huis comfortabeler te maken. Deze thermostaten leren je voorkeuren en passen automatisch de temperatuur aan om aan je behoeften te voldoen. Bovendien kun je ze op afstand bedienen via je smartphone, wat handig is als je onderweg bent en je huis wilt opwarmen voordat je thuiskomt.

Een Robotstofzuiger

Niemand houdt van stofzuigen, maar een robotstofzuiger kan het werk voor je doen. Deze kleine apparaten navigeren zelfstandig door je huis en zuigen stof en vuil op. Je kunt ze ook plannen om op bepaalde tijden schoon te maken, zodat je altijd thuiskomt in een schone omgeving.

Slimme Deurbel

Een slimme deurbel zoals de Ring Video Doorbell biedt beveiliging en gemak. Je kunt zien wie er voor je deur staat via een app op je smartphone. Dit is handig om te weten of je een verwachte gast hebt of om ongenode bezoekers af te schrikken. Sommige modellen hebben zelfs ingebouwde camera's en microfoons voor tweerichtingscommunicatie.

Draadloze Opladers

Draadloze opladers zijn niet alleen handig, maar ze kunnen ook je huis netter maken. Plaats er een op je nachtkastje of bureau, en je hoeft nooit meer te worstelen met kabels. Leg gewoon je smartphone op de oplader en laat hem opladen. Het is snel, efficiënt en elimineert rommelige snoeren.

Slimme Luidsprekers

Slimme luidsprekers zoals de Google Home of Amazon Echo kunnen je helpen met dagelijkse taken, muziek afspelen, nieuws en weerberichten geven, en zelfs je slimme apparaten bedienen. Vraag ze gewoon iets en ze zullen je antwoord geven of actie ondernemen.

De Luchtzuiveraar

Een luchtzuiveraar kan de luchtkwaliteit in je huis verbeteren door stof, allergenen en verontreinigingen te verwijderen. Sommige modellen hebben ook slimme functies waarmee je de luchtkwaliteit kunt controleren en aanpassen via een app. Ook het installeren van een airco Hoofddorp kan de luchtkwaliteit in huis verbeteren tijdens warme en broeierige maanden. Denk bijvoorbeeld aan een Airco Daikin Stylish.